Kernwaarden

Veilig
Je veilig voelen is een belangrijke voorwaarde om je verder te kunnen ontwikkelen. Ik vind het daarom erg belangrijk dat een kind zich bij mij op zijn of haar gemak voelt, fouten durft te maken en het aan durft te geven als hij of zij iets niet snapt.
Plezier
We werken niet alleen maar vanaf een werkblad, maar oefenen ook op een speelse manier met de leerstof. Hierdoor bevorderen en behouden we het plezier in het leren.
Oplossingsgericht
We kijken naar wat goed gaat en bouwen vanuit daar verder aan de ontwikkeling. De begeleiding is voor het kind op maat gemaakt.
Geduldig
Ik pas het tempo aan op het vermogen van het kind. Wanneer een kind iets niet begrijpt, neem ik de tijd om dit nog eens uit te leggen.

Missie

“Op een veilige manier bouwen we verder vanuit wat je al kan, op eigen tempo en met plezier.”

Recensies

Ouders van J. (11)
'J. (11) is zelfverzekerder. Meer vertrouwen dat het hem lukt, ook al duurt het wat langer. Hij is zelf heel blij (en wij ook) dat hij met sprongen vooruit is gegaan.' J. (11): 'Ik merk dat het rekenen nu makkelijker gaat, dat vind ik fijn. Ik vond het leuk om het rekenen bij jou te oefenen'.
S. (14)
S. (14): 'Ik vond het heel fijn bij u. Ik vond het fijn dat er veel duidelijkheid was. Ook was het fijn dat je je eigen boekje had en dat je bladen mee naar huis kreeg waar je veel mee kon. Ik heb er heel veel aan gehad!'
J. (11)
J. (11): 'Ik merk dat het rekenen nu makkelijker gaat, dat vind ik fijn. Ik vond het leuk om het rekenen bij jou te oefenen'.
S. (24)
S. (24): 'Onwijs goede en leerzame bijlessen! Echt veel aan gehad bij mijn voorbereiding op een belangrijk examen. Nadieh je bent een topper! Bedankt voor je goede en duidelijke tips! Aanrader!'